logo van Palu dak en gevelservice

Dakgoten

Dakgoot reiniging

Dakgoten laten reinigen  Ook voor het schoonmaken van dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres. Door gebrek aan onderhoud kunnen dakgoten overvol raken. Het is daarom van essentieel belang dat uw dakgoten regelmatig gereinigd  wordt. Doet u dat niet, dan ontstaan hierdoor natte muren, verstoppingen en zelfs lekkages. Mochten uw dakgoten onverhoopt toch vol raken, dan kan Palu dak en gevelservice uw dakgoten reinigen. Dit doen wij tegen vaste tarieven, waardoor u altijd de juiste prijs betaald.

dakgoot vol met bladeren
slechte dakgoot

Dakgoot reparaties

Tijdens een flinke regenbui kan duidelijk worden dat het nodig is uw dakgoot te repareren. Plotseling stroomt het regenwater op een plaats naar beneden, waar dat niet hoort. Zowel kunststof dakgoten als een zinken dakgoten kunnen wij voor u repareren voor u repareren. Ook voor reparatie van zinken regenpijpen komen wij graag bij u langs. Hoewel het herstellen van een dakgoot geen spoedklus is, raden wij u aan niet te lang te wachten met de dakgootreparatie. Lekkages van dakgoten kan namelijk leiden tot waterschade aan uw woning en tuin. Als u contact met ons opneemt, komen wij snel, voordelig en vakkundig uw dakgoot repareren.

Nieuwe dakgoot

Als uw dakgoot meerdere beschadigingen heeft of de dakgoten zijn verouderd dan is het raadzaam om de dakgoot op tijd te vernieuwen. Het lekkende water veroorzaakt namelijk schade aan de houten ombouw. Dakgoten vervangen is wat wij regelmatig moeten uitvoeren daardoor hebben wij er veel ervaring mee. Het kan ook gaan om kleine beschadigingen dan is het niet nodig om de hele dakgoot te vervangen maar kunt u ook een stuk van uw goot laten vervangen of herstellen.

plaatsen van een nieuwe dakgoot

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen?

Dit kunt u doen via het aanvraag formulier hier onder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.​​

Waarom kiezen voor Palu dak en gevelservice ?

Betrouwbaar

Betaalbaar

Transparant

Ervaring

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn ?