logo van Palu dak en gevelservice

Pannendaken

Nieuw pannendak

Is uw dak aan vervanging toe? Kies voor een nieuw dak. Palu dak en gevelservice heeft ervaring met het volledig vervangen een pannendak.  

In sommige gevallen is het verstandig uw dak volledig te vervangen. Bij ernstige slijtage door veroudering of weersinvloeden kiest u voor een nieuw dak hierbij word er ook gekeken of de constructie eventueel ook vernieuwd moet worden. Wanneer u kiest voor een andere soort dakbedekking, kan het ook zijn dat u uw dakconstructie moet vernieuwen. Wilt u graag zonnepanelen op uw pannendak? Ook dan is het wellicht interessant om voor een nieuw dak te gaan. Twijfels over het laten vervangen van uw dak? Vraag dan een gratis dak inspectie aan zodat wij u kunnen helpen bij een plan van aanpak.

pannendak
nokvorsten vastzetten met flexim

Onderhoud aan uw pannendak

Om de levensduur van uw pannendak te verlengen, raden wij u aan om regelmatig onderhoud te plegen en bij schade zo snel mogelijk het probleem te verhelpen. Dit hebben wij eventueel zo gedaan voor u. Wij van Palu dak en gevelservice  zijn experts in het onderhouden en reinigen van pannendaken. Heeft u last van een grotere schade of moet (een deel van) uw pannendak worden vervangen? Dan zorgen wij dat deze klus snel wordt geklaard. Wij kunnen uw dakpannen vervangen, en zorgen dat ook de kantpannen en de nokvorst er goed bij liggen.

Wilt u weten of uw dak onderhoud nodig heeft? Vraag dan een gratis dak inspectie aan zodat wij alles voor u na kunnen kijken en een eventuele plan van aanpak kunnen maken waneer nodig.

Dakreiniging

Door het weersomstandigheden in ons land worden daken vuil. Na enkele jaren zit uw dak vol met algen en mos, waardoor u een lelijke groene aanslag ziet. Uw huis verliest zijn uitstraling en de waarde van uw woning daalt. Ook is de verontreiniging slecht voor uw dakpan met als gevolg dat deze wordt aangetast. De kosten voor dakreiniging zijn een stuk lager dan voor het aanschaffen en laten plaatsen van een nieuw dak. Mos en algen komen veel voor op daken van woningen. Met het reinigen van het dak worden zichtbare mossen en algen verwijderd zodat uw dak er weer als nieuw uit ziet.

Wilt u meer informatie over dakreiniging?

dakreiniging voor en na

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen?

Dit kunt u doen via het aanvraag formulier hier onder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.​​

Waarom kiezen voor Palu dak en gevelservice ?

Betrouwbaar

Betaalbaar

Transparant

Ervaring

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn ?