Palu Dak en Gevelservice - logo

Pannendaken

Nieuw pannendak

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verouderde of beschadigde dak? Kies dan voor een volledige vervanging van uw dak en laat dit over aan de experts van Palu dak en gevelservice. Als specialisten in het plaatsen van pannendaken kunnen wij u een professionele en duurzame oplossing bieden.

Het is belangrijk om op tijd uw dak te vervangen om verdere schade te voorkomen. Na verloop van tijd kan uw dak beschadigd raken door verschillende weersomstandigheden of simpelweg door veroudering. Bij Palu dak en gevelservice hebben wij ruime ervaring in het volledig vervangen van pannendaken, inclusief de constructie.

Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak plaatsen? Dan kan het nodig zijn om uw dakconstructie te vernieuwen om deze extra belasting te kunnen dragen. Als u twijfelt over het vervangen van uw dak, vraag dan gerust een gratis dakinspectie aan. Wij kunnen u helpen bij het maken van een plan van aanpak en u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid, kies voor een nieuw pannendak met Palu dak en gevelservice.

Nieuw pannendak verzekert u van onderstaande voordelen:

Onderhoud aan uw pannendak

Om de levensduur van uw pannendak te verlengen en te zorgen voor optimale bescherming van uw huis, is regelmatig onderhoud en snelle reparatie van schade aan uw dak van groot belang. Bij Palu dak en gevelservice zijn we gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en repareren van pannendaken. Wij begrijpen als geen ander dat u wilt dat uw dak er tiptop uitziet en goed functioneert. Daarom zorgen wij ervoor dat uw pannendak snel en vakkundig wordt gerepareerd en onderhouden.

Wanneer u te maken heeft met een grotere schade of wanneer een deel van uw pannendak moet worden vervangen, kunt u rekenen op onze snelle en betrouwbare service. Wij vervangen niet alleen uw dakpannen, maar zorgen er ook voor dat uw kantpannen en nokvorst perfect aansluiten op uw nieuwe dakpannen. Zo zorgen we voor een naadloze afwerking en optimale bescherming van uw huis.

Wilt u weten of uw pannendak onderhoud nodig heeft of heeft u schade aan uw dak? Vraag dan nu een gratis dak inspectie aan bij Palu dak en gevelservice. Onze experts inspecteren uw dak grondig en maken een plan van aanpak op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u vertrouwen op onze uitstekende service en kwaliteit.

Onderhoud aan uw pannendak verzekert u van onderstaande voordelen:

Dakreiniging

In ons land zijn de weersomstandigheden vaak onvoorspelbaar en hard voor uw dak. Na verloop van tijd kunnen er allerlei soorten vuil, zoals algen en mos, op uw dak ontstaan, waardoor er een lelijke groene aanslag ontstaat. Dit tast niet alleen de uitstraling van uw huis aan, maar ook de waarde van uw woning. Bovendien kan deze verontreiniging uw dakpannen beschadigen. Gelukkig kunt u deze problemen voorkomen door tijdig uw dak te laten reinigen. Bij Palu dak en gevelservice zijn wij gespecialiseerd in dakreiniging en kunnen we ervoor zorgen dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Niet alleen zorgt dakreiniging ervoor dat uw dak er weer mooi uitziet, het kan ook helpen om verdere schade aan uw dak te voorkomen. Wanneer u wacht met het reinigen van uw dak, kunnen de mossen en algen zich dieper in de dakpannen nestelen en het dak beschadigen. Gelukkig zijn de kosten voor dakreiniging aanzienlijk lager dan de kosten voor het vervangen van een volledig dak. Bij Palu dak en gevelservice bieden we professionele en betaalbare dakreiniging aan. Wilt u uw dak laten reinigen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Dakreiniging verzekert u van onderstaande voordelen:
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 0314-234304.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.